Uitvaartverzekering

Nuvema Uitvaartverzekeringen “goede keus”

Bij  “van Kampen Uitvaartzorg”streven we er naar om elke uitvaart zo goed mogelijk uit te voeren. Een juiste uitvoering van de persoonlijke wensen van de overledene, de wensen van de nabestaanden en de regionale gebruiken en tradities zijn hierbij erg belangrijk.

De uitvaartkosten worden voornamelijk bepaald door de uitvaartwensen maar ook door het lokale prijsniveau. Een uitvaart in “Tiel”verloopt en kost nu eenmaal niet hetzelfde als bijvoorbeeld in “Den Helder”. Wij onderkennen het belang dat de consument heeft om een passende voorziening te treffen voor de uitvaart. Een uitvaartverzekering kan daarom interessant zijn om de kosten van een uitvaart te dekken.

Om deze doelstelling te bereiken geeft  “van Kampen Uitvaartzorg” jaarlijks de lokale prijzen  door aan uitvaartverzekeraar Nuvema. Voor mensen uit “Tiel” worden de uitvaartverzekeringen van Nuvema dan ook gebaseerd op deze prijzen. Hierdoor kan een op maat gemaakte uitvaartverzekering worden aangeboden die aansluit bij de persoonlijke wensen én de lokale kosten.

Waar u ook verzekerd bent, u kunt te allen tijde een beroep op ons doen.

Vragen over een verzekering of onze dienstverlening? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.. Bel: 0344 – 613 812

Vragen over een verzekering of onze dienstverlening? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht