Onze diensten

Wij dragen zorg voor alle praktische zaken en bieden persoonlijke aandacht bij een verlies en afscheid van een dierbare. In de periode rondom het overlijden is het vaak prettig als er iemand is die, samen met u, het afscheid vorm kan geven en u tegelijkertijd kan ontlasten. Op persoonlijke wijze afscheid nemen van iemand, met aandacht voor zowel nabestaanden als de overledene staat centraal bij Van Kampen Uitvaartzorg. Voor ieder budget vinden wij een passend afscheid.

Naast het regelen van de akte van overlijden en aanverwante zaken als de bloemen, de kist, de condoleance en de locatie van de uitvaart, bieden wij u persoonlijke ondersteuning tijdens het gehele proces. Na de uitvaart staan wij u bij voor het regelen van de gedenksteen en adviseren wij u over vele zaken die na een uitvaart van belang zijn.

Ons werkgebied omvat de Gemeente Tiel, Buren, Neerijnen, West Maas en Waal, Geldermalsen, maar ook in vele andere regio’s verzorgen wij uitvaarten. Ook het vervoer van een overledene van en naar het buitenland kunnen wij voor u verzorgen.

Tevens bieden wij u de mogelijkheid om vooraf uw uitvaartwensen kenbaar te maken door middel van een wilsbeschikking. Wij bespreken met u de mogelijkheden, de verwachte kosten en kijken naar uw bestaande uitvaartpolissen. Het is ook mogelijk om een deposito bij ons af te sluiten zodat alle uitvaartkosten al betaald zijn.

Vragen over een uitvaart of onze dienstverlening? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht