24/7 bereikbaar op : 0344 - 613 812

Uitvaart verzorgen Ingen

Het organiseren van een uitvaart in Ingen en omgeving. Van Kampen Uitvaartzorg adviseert u graag in de mogelijkheden welke het rouwcentrum in Ingen u biedt, en begeleid u in het rouwproces.

 Van Kampen Uitvaartzorg  verzorgt uitvaarten in
Ingen en omgeving

Bij het overlijden van een dierbare dient er in korte tijd veel geregeld te worden voor een verzorgd afscheid naar wens. Verschillende beslissingen en keuzes moeten in dit proces gemaakt worden. Waar dient u allemaal aan te denken en waar moet u beginnen? In dit artikel leest u een aantal zaken die komen kijken bij het organiseren van het afscheid van een dierbare en een uitvaart in Ingen en omgeving.

Uitvaart Ingen - Van Kampen Uitvaartzorg Tiel

Leg uw uitvaartwensen voor uzelf vast. 

Wij kunnen het ons voorstellen dat u misschien op dit moment niet bezig bent met uw uitvaart of de wensen die u hiervoor heeft. Toch is het een fijn idee dat deze wensen wel worden vastgelegd voor uzelf maar ook voor u nabestaanden als u er niet meer bent. Hiervoor hebben wij een ‘Wilsbeschikking’ voor u gemaakt. Deze is zowel digitaal als fysiek beschikbaar. Klik hier voor onze digitale wilsbeschikking of vraag via deze link een fysieke variant aan.

Mogelijkheden

 Tijdens het voorbereiden van een begrafenis of crematie moeten er meerdere keuzes worden gemaakt. Indien een overledene deze keuzes vooraf niet

De keuze voor een geschikte locatie voor een afscheid is ook erg belangrijk. Het komt daarbij ook steeds vaker voor dat er verschillende locaties worden gekozen voor samenkomsten rondom het afscheid. Een kerk of rouwcentrum worden het meeste gekozen, maar ook eigen locaties zoals een wijkcentra of eigen huiskamer zijn geschikt als afscheidsruimte.

In de omgeving van Ingen zijn ook een aantal begraafplaatsen te vinden. In Ingen is er één begraafplaats Algemene Begraafplaats de BrenkNaast begraafplaatsen en kerken zijn er nog vele andere locaties waar u een afscheidsbijeenkomst kunt houden in de omgeving van Tiel, Passewaaij, Zennewijnen, Wadenoijen, Kapel-Avezaath.

 

 

 

Begrafenis of crematie?

Een van de eerste en misschien wel belangrijkste keuze is degene voor een begrafenis of crematie. Hierbij dient ook meteen de locatie hiervan en de locatie van opbaren te worden gekozen. Opbaren kan thuis, maar eventueel ook in ons rouwcentrum gebeuren.

Rouwkaarten dienen ook vrij snel na overlijden te worden verzonden, zo zijn genodigden op tijd op de hoogte. Alvorens moeten de locatie van condoleance en dienst bekend zijn om deze op de kaarten duidelijk te vermelden. De mogelijkheid is ook om een rouwadvertentie te plaatsen in een lokale krant.

 

Contact

Van Kampen Uitvaartzorg Tiel
Kwelkade 47
4001 RL Tiel
Tel: 0344 – 613 812
Mail: info@vankampenuitvaartzorg.nl

Stel uw vraag…