24/7 bereikbaar op : 0344 - 613 812

Drukwerk

Drukwerk

Drukwerk dat past bij de overledene

Tegenwoordig is het rouwdrukwerk lang niet altijd meer sober. Met kleur en/of persoonlijke foto’s kan rouwdrukwerk een mooie herinnering zijn. Wij kunnen u voorbeelden laten zien en helpen u graag bij het opstellen van teksten.

Overlijdensadvertentie

De meeste nabestaanden kiezen voor zowel een advertentie als een rouwkaart, maar dit hoeft niet. Een overlijdensadvertentie is een goed middel om bijvoorbeeld oud-collega’s, kennissen van vroeger en dergelijke te laten weten dat iemand is overleden.

Enkele mogelijkheden:

Drukwerk dat laat zien wie de overledene was…

Niemand is hetzelfde zo is ook elke uitvaart anders. Drukwerk voor een uitvaart is daarmee ook verschillend en verdient dan ook aandacht. Door onze jarenlange ervaring met verschillende uitvaarten kennen wij de mogelijkheden omtrent rouwdrukwerk. Wij helpen u dan ook met het maken van de juiste keuzes.

Rouwkaart

Op een rouwkaart staat vaak de naam, geboortedatum en overlijdensdatum van de overledene. En de namen van de familieleden die de kaart hebben opgesteld. Met foto’s, een gedicht of een stukje uit een songtekst maakt u een kaart extra persoonlijk.

Gedachtenis- en bedankkaarten

Gedachteniskaartjes en bidprentjes worden tijdens of vlak na de afscheidsbijeenkomst uitgedeeld. Bedankkaarten worden enkele weken na de uitvaart opgestuurd. Op het prentje of de bedankkaart staat vaak een foto en een persoonlijke tekst.

Contact

Van Kampen Uitvaartzorg Tiel
Kwelkade 47
4001 RL Tiel
Tel: 0344 – 613 812
Mail: info@vankampenuitvaartzorg.nl

Stel uw vraag…