24/7 bereikbaar op : 0344 - 613 812

Wilsbeschikking

Wilsbeschikking

Leg uw uitvaartwensen vooraf vast, een fijn gevoel.

Leg uw uitvaartwensen eenvoudig vast door het invullen van een wilsbeschikking. Het geeft rust dat anderen van uw uitvaartwensen op de hoogte zijn. Onze wilsbeschikking is er in twee varianten. Deze is digitaal in te vullen of een fysieke variant aan te vragen. Via onderstaand formulier kunt u uw gegevens achter laten. Wij sturen dan zo spoedig mogelijk een exemplaar van onze wilsbeschikking naar het betreffende adres.

Wat doe ik met een ingevulde wilsbeschikking?

Het is belangrijk dat een wilsbeschikking goed bewaart wordt en deze op een voor de hand liggende plek is terug te vinden. Ook is het van belang dat u mensen op de hoogte stelt van uw wilsbeschikking zodat iedereen weet dat deze er is en gebruikt kan worden bij het verzorgen van uw uitvaart.

Hulp nodig bij het invullen van uw wilsbeschikking?

In een wilsbeschikking staan veel zaken, het invullen en uitzoeken van al deze zaken kan soms lastig zijn. Wij helpen u daar graag bij. Maak een afspraak bij Van Kampen Uitvaartzorg en een van onze medewerkers helpt u graag bij het invullen van alle zaken die in de wilsbeschikking naar voren komen. Een afspraak maken kan door te bellen met 0344 – 613 812 of via ons contactformulier!

Leg uw uitvaartwensen voor uzelf vast. 

Wij kunnen het ons voorstellen dat u misschien op dit moment niet bezig bent met uw uitvaart of de wensen die u hiervoor heeft. Toch is het een fijn idee dat deze wensen wel worden vastgelegd voor uzelf maar ook voor u nabestaanden als u er niet meer bent. Hiervoor hebben wij een ‘Wilsbeschikking’ voor u gemaakt. Deze is zowel digitaal als fysiek beschikbaar. Klik hier voor onze digitale wilsbeschikking of vraag via deze link een fysieke variant aan.

Welke zaken staan in een wilsbeschikking?

In een wilsbeschikking staan alle aspecten die u wilt tijdens en na de uitvaart. Zo kunt u aangeven wie er op uw uitvaart mogen komen, welke muziek u wenst, welke uitvaartverzorger uw uitvaart moet leiden etc. Toch zijn er ook enkele zaken waarvoor een wilsbeschikking niet geschikt is.

Waarvoor is een wilsbeschikking niet geschikt?

Een wilsbeschikking is niet rechtsgeldig. Daarom zijn zaken zoals bijv. geld, onroerend goed en andere spullen van grote waarde niet opgenomen in een wilsbeschikking. U dient hiervoor een rechtsgeldig document op te laten maken bij bijv. een notaris.
Wilt u weten wat een notaris voor u kan betekenen? 

Contact

Van Kampen Uitvaartzorg Tiel
Kwelkade 47
4001 RL Tiel
Tel: 0344 – 613 812
Mail: info@vankampenuitvaartzorg.nl

Stel uw vraag…