24/7 bereikbaar op : 0344 - 613 812

Rouwvervoer

Rouwvervoer

Verzorgen van passend rouwvervoer

Qua rouwvervoer zijn er veel mogelijkheden en zijn veel wensen te vervullen. Hieronder vindt u enkele voorbeelden van rouwvervoer en de mogelijkheden.

Rouwauto’s

De meest voorkomende en gekozen optie is vervoer in een gewone, zwarte of grijze rouwauto. Wilt u een bijzondere auto? Een speciaal type, bijv. een Cadilac een witte of roze rouwauto? Wij bespreken graag met u de mogelijkheden.

Uitvaartbus

Een bijzondere manier van rouwvervoer is een uitvaartbus. In deze bus kunt u samen uw dierbare begeleiden bijvoorbeeld naar het crematorium of de begraafplaats

Enkele mogelijkheden:

Andere opties

U kunt de kist ook ‘gewoon’ per fiets vervoeren. Als de gasten per fiets volgen, levert dit een bijzondere stoet op. Was de overledene een motorfanaat? Er bestaat bijv. een speciale Harley Davidson uitvaartmotor. Voor statig vervoer heeft u de keuze uit een koets. Net als bij rouwauto’s, kunt u volgkoetsen laten meerijden voor familie.

Afscheidsrondje

Wist u dat de route niet direct naar de plaats van de uitvaart hoeft te gaan? U kunt ook een route kiezen die langs plaatsen gaat die een rol speelden in het leven van de overledene.

Contact

Van Kampen Uitvaartzorg Tiel
Kwelkade 47
4001 RL Tiel
Tel: 0344 – 613 812
Mail: info@vankampenuitvaartzorg.nl

Stel uw vraag…